Η εταιρία μας

DREAM HOME
H Φερέγγυα Πρόταση για το Σπίτι των Ονείρων σας!

Το γραφείο μας εδρεύει στη Δροσιά, ένα πανέμορφο καταπράσινο προάστιο των Αθηνών. Δραστηριοποιείται, κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, με έμφαση στις πιο προνομιακές περιοχές!

ΔΡΟΣΙΑ, ΕΚΑΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΝΟΙΞΗ, ΚΗΦΙΣΙΑ, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΥΚΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΦΙΛΟΘΕΗ, αλλά και κάποιες ευρύτερες επιλεγμένες περιοχές, αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» του "DREAM HOME".

*Συγκριτικό πλεονέκτημα του "DREAM HOME" αποτελεί η εξειδίκευσή του στα οικιστικά ακίνητα, δηλ. στο χώρο της κατοικίας. Εκεί προσανατολίζεται κατά κύριο λόγο η δραστηριότητά μας, γεγονός που μας κατοχυρώνει ως ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο γραφείο στον συγκεκριμένο τομέα.

*Επιπλέον κινούμαστε δραστήρια και δυναμικά, με ξεχωριστές στοχευμένες επιλογές, στο χώρο των επαγγελματικών ακινήτων, των εξοχικών κατοικιών, αλλά και των αγοραπωλησιών γης.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, πολιτικοί μηχανικοί, τεχνικοί, οικονομολόγοι, νομικοί και συμβολαιογράφοι, μπορούν να σας παρέχουν, εάν επιθυμείτε, τις ανάλογες χρήσιμες υπηρεσίες.

Οι εγγυημένες προτάσεις μας για το ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ βασίζονται στην ενδελεχή μελέτη της αγοράς, στην λεπτομερή έρευνα των περιοχών αναφοράς μας και στην προσεκτική αξιολόγηση των συνολικών χαρακτηριστικών των ακινήτων που προωθεί το γραφείο μας. Αποτέλεσμα η μέγιστη σύγκλιση στη σχέση «Ποιότητας-Τιμής» που είναι και το βασικό ζητούμενο για το ακίνητο που επιθυμείτε. Πάντα με σεβασμό στον προϋπολογισμό σας και τις προσδοκίες σας.

Στο site μας www.dreamhome-athens.gr μπορείτε να δείτε -ενδεικτικά- ορισμένα εκ των ακινήτων που το γραφείο μας προτείνει άμεσα.

Καλώς ήλθατε στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας - καλή περιήγηση!